Luxueuze gastvrijheid in een
inspirerende Spaanse atmosfeer.Wandelen

Wandelen in Ontinyent en omstreken.


Un paseo, zo noemen de Spanjaarden een wandeling. En wandelingen zijn er genoeg te maken in Ontinyent en omgeving. Wij hebben voor u een groot aantal wandelsuggesties in de omgeving van Atidos. Op enkele  minuten tot maximaal een klein uurtje rijden vindt u goed bewegwijzerde wandelpaden in allerlei verschillende landschappen. Over bergpaden, langs riviertjes, tussen boomgaarden en wijngaarden door enzovoort. En … er is altijd wel een terrasje of barretje in de buurt.


Zeker in het naseizoen als de ergste hitte voorbij is, in de late winter of het voorjaar is de provincie Valencia een heerlijk oord voor wandelaars. Er is voor elk wat wils. Voor beginners zijn er kortere en middellange wandelingen uitgezet. Goed bewegwijzerd en zonder gevaarlijke klauterpartijen. Voor de doorgewinterde lopers zijn er langere tochten te maken. U kunt het zo zwaar maken als u wilt. Ook hier geldt dat de routes van wegwijzers zijn voorzien.


Van september tot half juni is het in de omgeving van Ontinyent vrijwel altijd heerlijk wandelweer. Aangename temperaturen en zelden regen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map